CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Nya böcker

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, väntar på att "Person of interest" ska börja på tv kl 21.


I fredags, eller typ hela förra veckan hade vi det ganska lugnt på jobbet, utom tre timmar på torsdagkväll. Men i fredags fick jag jobba över 40 min, anledningen var för att hon som skulle komma efter mig var fast i trafiken vid den där spårvagns- och bussolyckan i stan, så hon var 40 min sen. När jag väl gick från jobbet så visade det sig att nästa buss var nästan 15 min sen så jag valde att åka svart istället och åka genom hela Torslanda (den tar 35 min från Backaplan till Torslanda), men egentligen gjorde inte det jättemycket. Vi hade nämligen fått ett paket på posten som skulle hämtas ut uppe på Torslanda torg, så jag hoppade av bussen där istället, och tog sedan en härlig promenad hem därifrån på ca 15 min, det var ju så himla härligt väder i fredags.

Paketet som jag hämtade var böckerna som vi hade beställt från Adlibris, så nu har jag en del att läsa. Jag har redan läst ut en av böckerna, spökhistorier, och i eftermiddags började jag på nästa, Barnflickan, den är spännande.


Igår tvättade jag typ bara här hemma, vi tog det väldigt lugnt, var nere på maxi en sväng bara.

Idag vaknade vi båda två här hemma tidigt, jag vaknade redan kvart i 8. Så i förmiddags storstädade vi här hemma. Sedan har jag bakat idag, kladdkaka. Tanken var att jag skulle bakat det igår då vi hade köpt Geisha som jag hade tänkt hacka i kakan, men eftersom att jag inte bakade igår så åt en godissugen Jesper upp de igår kväll, så det blev en vanlig kladdkaka idag istället. Sedan har vi varit nere på maxi och storhandlat idag också.

Under eftermiddagen har jag suttit och läst en del, sedan har mamma varit här en sväng också, trevligt!


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


Bild på böckerna/tidningarna kommer här:


 


Av någon anledning så vill inte bilden lägga sig på rätt sätt, lyckas inte lösa det, så den blev lite skev.


//CarroEllen