CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 11/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt.

Shit vad denna veckan har gått fort, visst det brukar de göra, men just förra och denna veckan har gått extremt fort av någon anledning, det är liksom redan torsdag imorgon.


Igår var Jesper och jag i Bäckebol. Vi gick först till Mio, där beställde vi ett köksbord och köksstolar, så inom ett par veckor har vi nytt sådant, härligt, inte jätteroligt att ha trädgårdsmöblerna i köket nu, det är så litet.

Efter Mio var vi en sväng på Clas ohlson bara. Där köpte jag en ny stegräknare, en som man kan ha i fickan eller i väskan, den mäter ändå, väldigt bra, så den har jag använt idag. Det sägs ju att man ska gå 10000 steg om dagen, det är egentligen väldigt mycket tycker jag. Fast å andra sidan så har jag gått ca 6000 steg idag, och då har vi haft lite att göra på jobbet, vilket då innebär att man inte går runt lika mycket som man hade gjort om vi hade haft mycket att göra. Så runt 10000 steg om dagen går jag nog när vi har en del att göra på jobbet, och dessutom står upp hela dagen typ.


Så ja, nu känns det som att vi har fått gjort lite saker de senaste dagarna egentligen. Vi har beställt lite böcker/tidningar från Adlibris, beställt köksbord och köksstolar från Mio och jag har köpt en stegräknare. Nu ska jag bara börja skriva upp hur mycket jag har gått varje dag, och sedan jämföra det med hur mycket vi har att göra på jobbet också, rimligtvis går vi mer när vi har mer att göra.


Ne nu kanske vi ska sätta oss och läsa lite innan det är sovdags.

Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen