CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 9/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och väntar på att "Jordskott" ska börja på tv om ca 30 minuter.


I helgen har vi tagit det väldigt lugnt. Mamma och Linnea var här en sväng i lördags, Linnea sålde vårat köksbord och köksstolar, så nu har vi trädgårdsmöblerna i köket, det får fungera tills vi har köpt nytt bord. Vi har i alla fall hittat ett på Mio som vi vill ha, får bara se när vi kommer dit och beställt det.

Men ja, de var som sagt var här en sväng i lördags, vi åt lunch tillsammans alla fyra också, beställde från thaien på torget, trevligt att vi fyra satt och åt tillsammans, väldigt sällan det händer.

Resten av lördagen tog vi det väldigt lugnt, Jesper var jättetrött och sov middag ett par timmar, jag städade här hemma på kvällen.

Igår hade vi det väldigt lugnt här hemma också, bara smågrejade lite, men igår var det min tur att vara så trött som Jesper var i lördags, igår var det jag som sov middag, fast inte riktigt så illa som i två timmar, jag sov i typ 30 min.


Idag har vi haft det ganska lugnt på jobbet, men ändå haft att göra typ hela tiden, härligt på sitt sätt, dagen går fort då.

Nu ikväll har vi suttit och kollat på "Fortitude" på svtplay. Sedan har vi även beställt lite böcker från Adlibris, jag hittade en bok med lite spökhistorier, två stycken böcker typ spökhistorier och två gamla Skriva-tidningar, Jesper köpte också en bok, så dem kommer väl i nästa vecka troligtvis, så då har jag att läsa :D


Nu börjar "Jordskott" om ca 20 min, kanske ska sätta mig och läsa lite innan det börjar, har ju inte läst klart spökhistorieboken som jag köpte på maxi förra veckan än.

Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen