CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 4/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med Jesper och bara tar det lugnt.

Shit vad fort denna veckan har gått, det är redan onsdagkväll.

Igår var jag i stan och fikade med Malin, det var trevligt, sedan lyckades jag passa in och åka med samma buss som Jesper och en arbetskamrat till honom hem, det var också trevligt.

Idag har vi haft en lite rörig dag på jobbet. Imorse kom subwaykontrollanten som är hos oss en gång i månaden, så det var en ganska rörig morgon, vi fick flera leveranser under morgonen också och hade även en del att göra faktiskt. Så ja, när jag satt på bussen på väg hem så var jag enormt trött, jag ville bara hem och lägga mig. Men så blev det inte. Av någon anledning fick jag massa energi när jag kom hem, så ja, jag fixade tvätten, startade ytterligare en tvätt, tränade ryggen lite, började med maten och grejade med lite annat. Så nu känner jag mig typ lika trött igen. Men innan jag lägger mig ikväll så ska jag läsa lite mer ur boken som jag håller på med, spökhistorier, har suttit här hemma och läst högt de senaste kvällarna, Jesper har också velat höra, mysigt! =)


Imorgon är det då jobba kväll som gäller, hoppas faktiskt att vi har det ganska lugnt, för på fredagkväll får jag nämligen inte vara helt slut. På fredagkväll är det nämligen 4 års fest för företaget som Jesper jobbar på. Då blir det tacokväll hemma hos en av dem, ska faktiskt bli trevligt. Jag hade egentligen inte tänkt följa med då jag alltid är så enormt trött på fredagar, och när jag är trött blir jag väääldigt osocial, men ja, Jesper har tvingat med mig, så jag får väl gå på det, och jag vet att det kommer att bli trevligt! Så nu ikväll har jag kollat ut vad jag ska ha på mig för kläder också.


Ne nu är det nog dags att läsa lite.

Hoppas att ni också har haft en bra vecka hittils =)

//CarroEllen