CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 23/2

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och väntar på att "Jordskott" ska börja på tv om bara några minuter, så det blir ett snabbt inlägg.

Igår blev det inget inlägg här då dagen gick så fort, och det gick i ett typ hela tiden. Men det var en trevlig dag =)

Under förmiddagen kom Thomas (pappa) och hans tjej förbi en liten sväng, jag fick en present av de som de hade köpt sist de var utomlands, en tvål med mangodoft och ett armband, jättefint, tack! =)

När de hade åkt så började jag städa och greja lite här hemma medans Jesper var nere och handlade. Några timmar senare kom Jespers föräldrar, vi hade bjudit hit dem på middag, men de kom några timmar tidigare än vad vi hade sagt, de hade varit i stan och köpt sig en ny dator, så Jesper fick hjälpt de lite med den. Efter ytterligare någon timme kom mamma också. Då åt vi middag, kyckling i citron och rosmarinsås. Till efterrätt blev det en choklad- och mandelpaj, en paj som jag gjorde mycket för några år sedan, men nu var det ett tagsen, men den var minst lika god denna gången.

När Jespers föräldrar hade åkt så planterade mamma och jag om kaktusen som jag har här hemma. Efter en liten stund kom mammas bror hit också. Så vi satt och pratade lite och hade det trevligt.


Ne nu börjar det på tv, det blev ett väldigt snabbt inlägg.

Ha en fortsatt bra kväll! =)

//CarroEllen