CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Nyklippt och nya glasögon

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt.

Idag har vi haft en väldigt lugn dag på jobbet, städat massor istället.
Under eftermiddagen jobbade jag med Cissi. Vi stod och pratade om presenter som man kan ge sin sambo. Vi kom in på jag tror det var konstiga presenter eller något, då kunde inte jag låta bli att berätta om den gången, jag tror det var första gången jag fick födelsedagspresent av Jesper, när jag fick laddningsbara batterier utav honom. Och Cissi skrattade en hel del när jag berättade det, en rolig grej att berätta sådär nu i efterhand, men ja, jag behövde ju de där batterierna den gången, men kanske inte riktigt rätt att köpa det i födelsedagspresent, eller vad tycker ni? Denna present är många år sedan jag fick.


I eftermiddag har jag varit och klippt mig och även hämtat mina nya glasögon, fick sms om att de hade kommit redan idag. Så ja, de nya glasögonen känns så mycket bättre. Synen hade ju typ inte föräldrats något, så de är ju samma styrka som de andra, men jag ser så mycket bättre i de nya än de gamla, det kan ju ha något att göra med att de gamla var från Specsavers, medans de nya är från Synsam, väldigt stor skillnad på kvalité på glasen. Sedan är de nya betydligt större, och inte heller lika mycket båge som de gamla, så jag ser mycket mer runtom mig med de nya, väldigt härligt, men ovant. Så imorgon blir väl första dagen med dem, härligt =)

Bild på gamla resp. nya glasögon kommer här, och ja, jag ser nog väldigt trött ut på korten, men det är som jag brukar göra just på kort.  


 

Bild 1, med gamla glasögon. Bild 2, med nya glasögon.Ne nu är det nog faktiskt snart dags att sova.

Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen