CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 30/1

Godkväll bloggen!

Ja då var det äntligen helg igen!

Denna veckan har varit lite småseg på jobbet emellanåt, har haft ganska lugnt de flesta dagarna, men just igår hade vi en del att göra.


Igår startade Ica maxi Torslanda en Facebook-tävling där man kunde vinna ett tacohus kallade de det för, massa tacotillbehör. Den lät väldigt lockande så idag skrev jag ett tävlingsbidrag till det. Man skulle svara på tre frågor. Frågorna var "vilket år lanserade Santa maria texmex?, vem/vilka skulle du vilja bjuda på tacofest och varför?".

Personerna som jag skrev som jag skulle vilja bjuda på tacofest är mina arbetskamrater för att vi sällan träffas allihopa samtidigt, så nu får vi hålla tummarna, hade varit väldigt trevligt att ha en tacokväll med dem. Tävlingen avslutas på söndag och vinnarna får man veta i början av nästa vecka, så håll tummarna för mig! =)


Ja, annars har denna veckan varit väldigt lugn även här hemma, har inte gjort så mycket, tagit det ganska lugnt faktiskt, härligt det också.


Imorgon ska jag med mamma och kolla på nya glasögon till mig. Sedan ska vi också åka runt till lite secondhand butiker och kolla lite, mamma hade något som hon ville kolla efter. Själv har jag tänkt kolla efter en pall, en lite roligare pall, inte en sådan tråkig som de har på Ikea. Så vi får väl se om vi hittar något =)


Ne nu ska jag gå och fixa lite middag, lax och pasta blir det ikväll, enkel och go fredagsmat =)


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen