CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 12/1

Godkväll bloggen!
Sitter nu hemma i soffan med Jesper och bara tar det lugnt. Ikväll blir det bara ett snabbt inlägg på jag snart måste gå och lägga mig.


Idag har då första hela jobbveckan börjat efter all julledighet. Och ja, jag är jättetrött idag, har varit det hela dagen. Vi har haft väldigt lugnt på jobbet vilket är både på gott och ont när man är trött, det är skönt men man blir ännu segare än vad man redan är.


Efter jobbet var jag i stan, tog en fika med Malin, vi bytte även julklappar, bättre sent än aldrig. Utav mig fick hon ett set för att göra chokladpraliner, i det var det ett gäng formar, spritspåse och tyllar och en slickepott med termometer i, lite smart. Utav henne fick jag fyra stycken väldigt fina tallriksunderlägg, turkosa och knutna eller vad det heter, bild kommer längre ner.

När jag var på väg hem idag så ringde Jesper, han hade blivit sen från jobbet så vi kom med samma buss hem, inte så ofta jag får sällskap på hemvägen nu för tiden. Men ja, innan vi gick hem gick vi vägen förbi maxi. Serien hade kommit, så vi fick hämta ut den på maxi. Så nu ikväll har vi lagat mat, tacopaj och kollat på några avsnitt av serien.


   


     


 

Bilden på filmerna lyckades jag inte få rätt håll, trots att jag roterade den så den fick bli fel håll, den är rätt på datorn men blev fel när jag laddade upp den här. Men men.


Nu ska jag sova! God natt!

//CarroEllen