CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 21/12

Godkväll bloggen!

Ja då var denna helgen över, imorgon är det jobb som gäller, fast denna veckan är det ju bara två dagar, gött det. Sedan är jag ledig nästan två veckor, det ska bli riktigt härligt.


Idag har jag varit nere på torget med mamma, hittade lite saker för presentkorten, och jag kunde använda det som gick ut i onsdags, bra det. Det blev ett par jeans och ett skärp.


 Här hemma idag har vi städat, tagit in granen och klätt den. Det blev ingen tryffel idag, jag orkade inte göra det nu ikväll, får göra det imorgon istället när jag kommer hem från jobbet.

Ja nu är det dessa två dagarna som vi borde ha mycket att göra på jobbet, resdagar, fast mest borde det bli på tisdag...


Ne, nu är det snart dags att sova, jag är verkligen jättetrött. Har ju haft fullt upp denna helgen. Just det ja, jag somnade ganska tidigt igår kväll igen, och vaknade redan halv 8 imorse, ganska härligt faktiskt. Det återstår väl att se om jag lyckas hålla mig vaken på uppersittarkvällen med Bingolotto, troligtvis lär jag somna betydligt tidigare, det är ju inte slut förrän kl 12, men man vet aldrig.


 God natt!

//CarroEllen