CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 20/12

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och har just kollat på en film som gick på tv, "mr popper's penguins". Den var ganska rolig faktiskt.


Igår kväll var Jesper på AW med sitt jobb, så han kom hem lite senare. Och igår var jag jättetrött. Kl 21 somnade jag i min egna säng, bara några minuter senare kom Jesper hem. Då ville han att jag skulle sätta mig med honom i soffan. Det dröjde inte lång tid innan jag somnade i soffan istället. Kl 22 väckte Jesper mig så då lade jag mig i min egna säng igen. Haha, ja jag var riktigt trött igår. Så i och med att jag somnade så tidigt så vaknade jag också tidigt imorse, kvart i 8. Ganska gött att vakna på tidigt, i alla fall om man har saker att göra under dagen, då får man så många fler timmar på sig att greja.


Idag har vi städat lite här hemma, ska bara dammsuga och torka golven också, får göra det imorgon. Sedan har vi varit och köpt julgran, storhandlat och tvättat en del. Jesper har också fått limmat ett par av stolarna som har varit sönder, och jag har fått slagit in dem sista julklapparna. Så ja, vi har nog fått gjort en del idag ändå.

Imorgon ska jag ner till torget för att möta mamma, ska till Cinco och försöka hitta något att köpa för presentkorten. Sedan blir det till att städa och baka chokladtryffel. Vi får nog också ta in julgranen.


Ja nu är det inte många dagar kvar till julafton. Vi måste också bara kolla hur vi ska ställa borden i vardagsrummet och lite sådant. På tisdag lär ju inte jag orka göra mycket här hemma, vi räknar med att ha massor att göra på jobbet, så jag lär vara typ helt slut.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)


//CarroEllen