CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 18/12

God morgon bloggen!

Då var det torsdag igen vilket innebär jobba kväll, och tyvärr skulle mamma iväg ikväll med jobbet så jag får åka hem istället.


Jag var ju hemma i tisdags för jag hade så ont i halsen, men tror ni att jag kunde ta det lugnt hela dagen? Nej det kunde jag inte. Jag grejade, städade och lite sådant i typ 30 min åt gången, däremellan satte jag mig vid datorn ca 30 min innan jag fortsatte. Det var ju bara halsen jag hade ont i, jag kände mig ju inte alls förkyld så, men det gör jag nu. Igår eftermiddag började jag verkligen känna mig förkyld, och det är inte direkt bättre idag. Så typiskt att bli förkyld precis innan jul.


Ja nu är det inte långt kvar till julafton. Så mycket som jag har pratat om det i år, att jag hoppas att det kommer bli en riktigt bra julafton i år, och det vet jag att det kommer bli =)


Till helgen ska vi handla massor, köpa julgran och greja här hemma, så det lär vara fullt upp för oss. Sedan fick jag en väldigt försenad födelsedagspresent av farmor i måndags. Det var en blomma och ett presentkort på 300 kr nere i klädaffären på torget. När jag fick det så kom jag på att jag har ju ytterligare två st presentkort därifrån som jag fick förra julen. Det ena gick ut i onsdags, och det andra på söndag. Men jag ska försöka få med mig antingen mamma eller Nea till den butiken i helgen och hoppas att jag hittar någonting, och att jag kan använda det presentkortet som gick ut i onsdags, om jag kan det så är dem tillsammans värda strax över 1000 kr, så det är ju en del.


Ne nu är det väl dags att gå upp och äta lite frukost.


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen