CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Andra advent

Hejsan bloggen!

Sitter nu i Jespers säng och bara tar det lugnt.

Idag blev det inget stan för vår del, det har varit sådant skitväder, vi har inte haft någon lust att gå ut.

Istället har vi grejat här hemma. Jesper har kokat massor av knäck, både vanlig och med choklad. Jag har grejat lite här hemma, storstädat köket, och Jesper har storstädat hos fiskarna.


Ikväll blir det till att laga lite mat, lax av något slag, och så får vi ju tända andra adventsljuset, mysigt!

Ja tänk, nu är det bara 17 dagar kvar till julafton, och de dagarna vill jag ska gå fort. För ovanlighetens skull längtar jag verkligen mycket till just julafton, ha alla samlade på ett ställe som jag brukar träffa på julafton, och att jag slipper åka runt, bara få vara på samma ställe hela dagen. Det blir ju också lite lugnare eftersom att jag är på samma ställe hela dagen, och slipper stressa iväg, så härligt. Och att vi kommer vara så många, så mysigt! =)

Och jag är ledig i nästan två veckor, typ 1,5, så härligt. Däremot har vi inte en aning om vad vi ska hitta på på nyår, får se vad som händer.


Nästan alla julklappar är klara. Jag har två kvar att köpa, men de tänkte jag gå och köpa imorgon. Sedan har jag en kvar utöver de jag ska köpa imorgon att slå in. Annars slog jag in alla igår kväll, och skrev kort och satte på dem i förmiddags. Det är svårt att hitta rim till alla paket i år. Mamma och Linnea är de enda som får rim på sina klappar. Till Jespers hittar jag inte ett enda, och kommer inte på något heller, ingen som har något bra rim till en fårskinnsfäll? Han är helt inställd på att det är något levande som han skall få, då jag har fått hänga upp den i förrådet för den luktar en del, däremot inte lika mycket längre. Och så vill han att jag ska slå in den så han kan gå in i förrådet igen, men jag har bara sagt att jag inte kan det än, så han tror ju att det är något som lever, haha. Jag har suttit och klurat på rim till den idag men inte kommit på något bra.


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen