CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Första advent

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och har just kollat lite på en Maria Lang som gick på tv, men den var sådär så stängde av.


Ja denna veckan har gått segt, men jag har ändå haft fullt upp. I onsdagskväll julpyntade vi på jobbet, torsdagkväll jobbade jag kväll, och i fredags var jag en sväng på Backaplan och fikade med syrran, det var trevligt =)

Igår var Jesper och jag ute hos hans föräldrar. Där planerade vi julafton lite mer. Det var även julmarknad därute så det var vi en sväng på också. Tyvärr var det mest lotterier, inget direkt för mig, men det var lite småmysigt ändå.


Idag har vi städat här hemma, tvättat massor, och Jesper har handlat. För ovanlighetens skull så är det bara Jesper som har planerat mat för veckan, jag har inte varit med och planerat alls. Egentligen vågar jag inte släppa honom med det eftersom att jag vet att han alltför ofta då lagar mat som jag redan vet att jag inte äter, och han vet det också. Men ja, den här gången orkade jag inte riktigt bry mig, så ikväll lagade han vegetarisk lasange, med det mesta i som han vet att jag inte direkt äter. Så ja, nu har han ett antal matlådor att ta med sig i veckan.

Så ja, vi får väl se vad det blir mer för mat i veckan, hoppas i alla fall på något bättre än vad han gjorde ikväll. Men men.


Imorgon får vi se vad som händer på jobbet, jag vet i alla fall att vi börjar med vår julkalender igen, men den här gången lite omgjord från förra året, så det ska bli lite roligt.


På torsdag är det julfest med jobbet också, fast jag har faktiskt tackat nej till den. Men vi ska stänga redan kl 18, så på torsdag så jobbar jag 11-18:30 gött det, slipper vara så trött på fredag också.


Ne nu är det nog snart sovdags. Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen