CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 24/11

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med Jesper och bara tar det lugnt.

Idag har vi haft ganska lugnt på jobbet, vilket faktiskt har varit ganska gött, jag har inte direkt orkat göra så mycket idag, känner mig småförkyld, som typ alla andra..


Nu ikväll har Jesper och jag varit en sväng nere på torget. Först var vi inne på Iems. Där hittade vi ett par julklappar. Sedan gick vi en sväng på maxi också, och även där hittade jag en julklapp faktiskt, och så fick vi köpt lite annat. Väl hemma så lagade vi mat, carbonara, mums!


Ja nu har vi inte så många julklappar kvar att köpa, härligt det. Alla andra år har jag ju bara pratat om att jag ska vara tidig det, men det har aldrig blivit så, men i år är jag det. Jag tror att jag bara har tre klappar kvar att köpa, eller det beror på hur jag ska göra med klappar till morfar och morbror, får prata med mamma om det.


Ja, imorgon hoppas jag att det bara blir en lugn kväll här hemma, eller jag ska göra massa matlådor imorgon. På onsdag ska vi nämligen julpynta på jobbet, så då kommer jag hem sent på kvällen, en aning segt, men men. Och eftersom att jag jobbar kväll på torsdag så hinner jag inte laga mat på torsdag förmiddag, utan jag måste göra alla matlådor för resten av veckan redan imorgon kväll, lite småsegt, men ja..


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen