CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 19/11 och tips någon?

Godkväll bloggen!

Då var snart denna sega onsdagen över. Ja på jobbet idag har det gått enormt segt, vi har typ inte haft något alls att göra. Vi har städat en del och bara pratat lite. Ja, det är ju veckan innan löning nu och det märker ju vi väldigt tydligt.

Första veckan som Subway på Backaplan hade stängt så märkte vi av det en hel del. Vi hade en del kunder som kom till oss och handlade och frågade varför Backaplan har stängt. Men den här veckan har det varit väldigt lugnt på jobbet, ingen som har frågat om varför den restaurangen har stängt. Men ja, dem har tillfälligt stängt men vi vet inte när den kommer att öppna igen, jag gick förbi där idag och det var väldigt stängt där, såg väldigt tråkigt ut.


Efter jobbet idag åkte jag till Backaplan och tog en fika med Lisa. Det var trevligt. Vi satt och pratade om allt och inget. Gamla skolminnen, julklappar osv. Så jag var hemma vid kvart över 6 ikväll. Väl hemma så grejade jag bara lite i köket innan jag satte mig i soffan vid datorn. Maten som vi åt ikväll blev väldigt enkelt, min favoritmat, lax med spagetti, kethcup och majs.

Sedan har vi suttit och kollat på sista avsnittet av "112 på liv och död" Lite tråkigt, har dock inte tagit reda på än om det kommer repriser nu eller något helt annat, får kolla upp det.  


Är det någon av er läsare som vet om det finns något som gör att ens naglar växer fortare, något typ nagellack eller något sådant? Jag biter ju mycket på mina naglar, vilket jag har gjort hela mitt liv. Jag har som längst lyckats spara naglarna ½ år, det var när jag gick ur 9an vilket är väldigt längesedan. Sedan sparade jag även ca 2 månader för bara ett litet tagsedan, men det sprack också. Nu har jag bestämt mig för att sluta och ha långa fina naglar till jul, måla naglarna röda över jul. Jag skulle behöva lite hjälp på traven med att få dem växa lite snabbare. Många tycker att jag ska göra naglar, men jag vill inte göra det nämligen. Först kostar det en del, och man måste ju fixa dem typ en gång i månaden. Sedan vet jag vilka stora problem jag har med långa naglar (långa för mig som alltid haft korta) med att jag fastnar i saker och ting. Och om jag nu hade gjort naglar och sedan väljer att ta bort dem, då blir ju mina egna naglar skitfula. Så det är inte ett alternativ för mig, och inte heller en utmaning. Så vet någon av er något som skulle kunna hjälpa mig? Måste också tillägga att jag inte får ha nagellack med färg då jag jobbar i restaurang.


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen