CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 16/11

God morgon bloggen!

Sitter nu i soffan hemma och bara tar det lugnt, hör hur Jesper fortfarande snarkar, han somnade ju inte förrän vid 2 tiden inatt. Själv somnade jag i soffan igår vid 11 tiden, sedan väckte Jesper mig strax före 2 inatt då jag gick in och lade mig i min säng.


Igår var en väldigt trevlig och mysig dag. Mamma, Malin, Nea, Neas kille och jag var ju på julmarknad på Tjolöholm. Jag fick faktiskt köpt en julklapp till Jesper. Så nu ska jag bara köpa en morgonjulklapp till honom, vet däremot redan vad jag ska köpa, och sedan eventuellt något mer litet. Han fick ju inte så mycket i födelsedagspresent, så han får lite mer till jul istället =)

Sedan köpte jag ostkaka också. De hade den där förra året också och den var såå god, så jag kunde inte motstå den i år heller =)


Just det ja, jag åkte hem till mamma igår innan vi åkte och hämtade dem andra. Mamma och jag gick igenom deras julsaker, så jag fick med mig lite saker hem. Det blev lite röda julkulor, en julgransmatta, en guldig spira och två prydnadssaker. Så det vi behöver köpa är julgransbelysning, glitter och lite fler julgranskulor i annan färg. Spiran får vi se om vi använder, jag är ju inte så förtjust i guldfärgat egentligen, men vi får se. Så många dagar kommer inte granen stå inne heller tror jag. Vi har inte riktigt plats för den och jag gillar inte att ha gran inne pga alla smådjur. Men ja, vi får se.

Ja, jag längtar verkligen till julen i år, det gjorde jag förra året också, men inte på många år innan dess. Det ska bli väldigt mysigt att fira jul hemma hos Jesper och mig. Det blir fösta julen som Jesper och jag är med varandra hela julen, och som vi är allihopa, både Jespers familj, och min.Hmm, Jesper sover fortfarande, han måste vara väldigt trött, så här länge brukar ju inte han sova, kanske ska gå in och väcka honom, ne vi får se...


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen