CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen fredag!

Godkväll bloggen!
Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt. Denna veckan har jag varit väldigt trött och har typ inte haft någon ork alls, så det är därför jag inte har skrivit något här, har inte orkat, har varit helt slut på kvällarna verkligen.


Ja denna veckan har det varit väldigt lugnt men en aning smårörigt på jobbet varje dag av någon anledning. Dem som äger restaurangen jag jobbar på har sprungit hos oss ett par gånger i veckan också för att låna saker, de ska öppna ett nytt Subway i Tanum tror jag det var.  


Ja vad har då hänt annars i veckan för min del.. Inte mycket faktiskt, det har varit ganska lugnt vilket har varit väldigt härligt.


Imorgon ska mamma, Malin, Nea, Neas kille och jag på julmarknad på Tjolöholm, det ska bli väldigt trevligt, hoppas kunna hitta någon julklapp där också, kanske något till Jesper, han har jag ju inte en aning om vad jag ska köpa till.


Ja, jag har inte så mycket mer att skriva här känner jag faktiskt. Jesper köpte en "Skriva tidning" till mig i veckan, den som kom ut nu i oktober, jag får ju inte min första förrän december från prenumerationen, tack älskling! <3 Så den har jag läst en del i veckan också, och det tänkte jag fortsätta med nu också =)


Hoppas att ni har haft en bra vecka =)

//CarroEllen