CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 8/11

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och slökollar på en film på tv, Liar liar, en komedi.


Igår var ju Jesper iväg på AW med jobbet, och jag satt själv här hemma hela kvällen, men jag träffade lite folk på hemvägen vilket var väldigt trevligt. Först dök Lisa upp från ingenstans på Backaplan. Hon skulle ut till Hönö så vi åkte samma buss, dock var bussen 12 minuter sen. När jag gick in på maxi nere på torget så sprang jag på mamma. Jag hade inte en aning om att hon skulle till maxi så jag blev väldigt förvånad över att se henne där. Så ja, det var lite trevligt =)

Igår kväll hade jag då köpt mat till mig själv, revben med sådan god ostfralla som dem har på maxi och chips till det. Dock var jag inte lika sugen på chips när jag väl satte mig och åt det som jag var när jag satt på bussen på väg hem, så den chipspåsen ligger fortfarande kvar i köket. Hela kvällen satt jag vid mitt skrivbord framför datorn och typ bara inte gjorde någonting. Där satt jag med myskläder på mig, fleecetröja och min varma goa filt, och drack chokladte och åt kladdkaka, ni missade väl inte kladdkakans dag igår? Det var en aning småtråkigt, men jag lade mig tidigt, så jag vaknade ju också då tidigt imorse. Jesper var hemma vid 22 igår kväll, och då hade jag nästintill somnat.


Idag har vi städat lite här hemma, sedan har Linnea varit här ett antal timmar. Jag hjälpte henne att tona hennes hår, och så åt hon frukost här. När hon ville ha frukost så åt Jesper och jag lunch, vem äter frukost halv 2 på dagen Hehe. Men ja, Jesper och jag hade ju ätit sådana minibaguetter som man bara gräddar några minuter i ugnen tidigare på morgonen, och så var det två kvar som Linnea fick, hon tyckte det var jättegott. Det är alltid lika trevligt när hon kommer hit <3

Efter några timmar kom även mamma förbi. Hon visade upp vad hon hade shoppat och så drack vi lite kaffe och fikade lite. Det var trevligt <3

När mamma och Nea skulle åka hemåt så åkte vi med dem ner till maxi. Vi hade en del papper att slänga, och så skulle vi storhandla.

Så ja, denna dagen har varit väldigt trevlig =)


Annars nu ikväll har Jesper och jag ätit tacos och kollat på film på tv, Fullt hus.


Usch, nu har jag en aning ont i ryggen. Jag skulle sätta mig i soffan förut ganska snabbt, jag typ tappade balansen eller något, och missade den detaljen att det inte var någon kudde i soffan just där jag satte mig, så jag slog ryggen rakt i ryggen på soffan, aj!


Just det ja, Sjövall om ni läser detta, skulle ni kunna maila mig om vilken mat ni vill ha på julbordet så jag kan sätta mig och börja planera lite =)


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen