CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 4/11

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt, funderar på att snart lägga mig och sova, är jättetrött verkligen, likaså Jesper tydligen, han brukar ju inte vara trött vid den här tiden på dygnet. Hmm..


Idag har vi haft en del att göra på jobbet, i alla fall under lunchen som varade ett par timmar idag.


Väl här hemma i eftermiddags så möttes jag av en lapp på trappan om att kvartetsvärden hade varit här och åtgärdat två av tre fel som jag hade anmält. Nu är det dörren kvar, hoppas att dem gör något med den innan det blir vinter och riktigt kallt.

Men ja, här hemma har jag hängt tvätt, startat ytterligare en maskin tvätt. Sedan har jag även börjat rengöra ugnen, skurat gallerna med svinto, så imorgonbitti har jag tänkt försöka komma ihåg att spraya ugnen så det bara är att torka ur den imorgon eftermiddag när jag kommer hem.


Just det ja, det har jag glömt att berätta. I söndags var ju Thomas (pappa) och Gabriella här, och gissa vad jag fick av dem.. JO, en prenumeration på Skriva, på ett helt år. Tyvärr har jag precis missat senaste numret som kom ut förra veckan, så tyvärr får jag vänta ända till mitten av december innan nästa tidning kommer ut, lite segt, men då har jag något att läsa över jul, så det är ju bra.


Ne nu ligger Jesper bredvid mig och snarkar, vi kanske borde gå och lägga oss båda två.

God natt!

//CarroEllen