CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Chokladfestivalen

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och känner mig verkligen helt slut. På jobbet idag hade vi massor att göra hela förmiddagen och under lunchen, men efter det stendog det, det märktes verkligen att det var löning idag.


Under eftermiddagen och kvällen har jag varit med Malin på choklad och laktrismässan i stan. Den var på Ullevi, fast i restaurang- och konferens-lokalerna. Det var faktiskt första gången jag var där, och det var väldigt roligt och trevligt, hur mycket choklad som helst. Det var även laktris och delikatesser, typ ostar, korvar, oliver, kaffe och te. Så ja, vi smakade på väldigt mycket saker, mycket väldigt god choklad. Jag fastnade mest för "Flickorna Kanold" De hade ett långt bord med bara massor av chokladpraliner, praliner i massa olika smaker. Så där köpte jag några till Jesper och några till mig. Jag har inte smakat på dem än men Jesper har gjort det och han tyckte om dem.

Sedan köpte jag även ett chokladte från "Göteborgs te och kaffehandel" Ett te som jag har köpt hos dem tidigare som är väldigt gott. De hade även kaffe som man fick smaka på. Jag smakade på två stycken, det ena var med pepparkaka, det var väldigt gott. Tyvärr var det bara stora påsar att köpa och eftersom att jag är ensam om att dricka kaffe här hemma så köpte jag det inte. Sedan köpte jag även en marsipanros till Jesper, och några stora chokladbollar från "Sibräcka choklad", den chokladbutiken där mamma vann ett presentkort på för ett par årsedan.


Så ja, om ni inte har något för er i helgen så skulle jag absolut rekomendera er att gå dit en sväng om ni gillar choklad =) Hemsidan hittar ni här och en tidningsartikel om det här


Resten av denna kvällen blir det nog bara till att ta det lugnt, är hur trött som helst, det skulle inte förvåna mig om jag somnar om en stund.

Imorgon kommer ju Jespers föräldrar hit om dem inte har blivit sjuka, så vi ska laga mat och baka imorgon här hemma.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)


Bilder på det som jag köpte kommer här;


   


Ha en fortsatt trevlig kväll alla bloggläsare! =)


//CarroEllen