CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 22/10

Godkväll bloggen!

Ja då var snart denna onsdagen över, denna "tappardagen" för min del. Ja idag har jag tappat en hel del saker i golvet. Det började redan imorse när jag skulle hjälpa första kunden för dagen, jag tappade den "spaden" som vi har för att slänga in smörgåsarna i turbon rakt i golvet. Sedan rullade det bara på, kantin med sallad över golvet, diskad tom kantin i golvet (bara att slänga i disken igen) och en kniv. Sedan fortsatte det här hemma idag också, kastrullock och något mer som jag inte kommer ihåg just nu. Så ja, jag har haft stora tappardagen idag, lagom roligt.

Sedan har jag haft väldigt ont i ryggen idag också från städningen här hemma igår, och har jag också varit väldigt trött i armarna och händerna, antagligen därför jag har tappat så mycket saker idag. Så nu ikväll har jag fått tränat ryggen lite, blir alltid lite bättre i alla fall =)


Ja annars nu ikväll har jag varit och handlat och bakat tårta till älsklingen som fyller år imorgon. Han får en minitårta med smördegsbotten, hallon och vaniljkräm emellan och spacklad med nutella. Och den ska han äta imorgonbitti, hur kan du? Jag får inte ens ner en liten bit tårta tidigt på morgonen.


Imorgon jobbar ju jag kväll också, lyckades tyvärr inte byta bort den kvällen mot morgon, så Jesper går och spelar innebandy imorgon då, så vi firar honom på lördag istället när hans föräldrar kommer också. Så imorgon blir han bara lite uppvaktad på sängen på morgonen.


Ne det är nog snart dags att sova, jag är helt slut verkligen. Linnea ville att jag skulle komma till henne imorgon förmiddag också innan jobbet, får se om jag orkar det. Denna veckan är det verkligen fullt upp, och jag är jättetrött..


Hoppas att ni har haft en bra dag =)

//CarroEllen