CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 21/10

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och känner mig bra trött.

Idag har vi haft en ganska lugn dag på jobbet, hade en lite konstig lunch också, folk kom inte de vanliga tiderna. Men så är det ibland.


Ja, vi har som sagt var haft det lugnt på jobbet idag, så idag har chefen och jag suttit och planerat hur vår julkalender ska se ut i år. Förra året hade vi ju en, men de kupongerna som vi delade ut då gällde inte förrän i januari, så det var tyvärr inte så många som kom tillbaka med dem (kanske förståligt också egentligen, vem sparar sådana en hel månad?..) Så i år blir det lite förbättringar, lite annorlunda mot förra året, så hoppas att det blir bättre i år.


När jag kom hem i eftermiddags så startade jag en tvättmaskin, sedan började jag storstäda hela badrummet. Jag började städa det vanliga, toan, handfatet och badkaret, dock märkte jag hur skitet det var under badkaret, så jag lyfte upp badkaret och ställde det på högkant så jag lyckades skrubba golvet där, och även rensa det avloppet. Inte riktigt det jag hade tänkt göra idag, men har tänkt på det så länge, så idag blev det äntligen gjort.

Så ja, när Jesper kom hem så fick han göra maten. Det blev fläskfilégryta med ris, jättegott.


Imorgon blir det till att handla på eftermiddagen, sedan hem och baka en liten minitårta till Jesper som han ska få på torsdagmorgon. Sedan pratade Jesper om att han först ville ha en precis likadan tårta fast större på lördag när hans föräldrar kommer, men jag tyckte det verkade tråkigt att äta likadan tårta båda dagarna, så på lördag blir det den tårtan som Jesper gjorde till min födelsedag, det var Jespers mamma som ville ha den, så den blir det igen, inte mig emot, den var ju supergod! Så nu ska jag baka tårta till honom till torsdag, sedan får nog han själv baka moussetårtan på lördagförmiddag, den var ju en del pill med liksom.


Ne nu är det nog snart dags att sova. Imorgonbitti ska jag inte göra samma sak som jag gjorde imorse, vakna av klockan, stänga av den, sätta på datorn, logga in på den och somna om. Nej det är aldrig någon bra idé, risken är stor att man bara försover sig då.


God natt!

//CarroEllen