CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 20/10

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen, men vi ska nog snart sova.

Morgonen på jobbet idag började väl inte sådär jättebra, men bara för att det var just måndag antagligen. Först ville inte kortapparaten fungera, vi fick starta om hela nätet. När jag skulle ta betalt av andra kunden som kom så kunde vi inte logga in i kassan, vi loggade in men loggades ut lika snabbt igen utan anledning. Men det fungerade efter bara en liten stund, och kortapparaten kom också igång efter en liten stund som tur var.


Helgen som har varit har Jesper och jag haft precis som vi behövde, en helhelg bara hemma, bara smågrejat lite och tagit det lugnt. Jag har läst en del ur boken jag fick av Jesper när jag fyllde år, och Jesper har suttit med sin bok som han har börjat sätta ihop lite. Så ja, denna helgen har varit väldigt härlig, väldigt lugn, precis vad vi behövde. För oss har det varit något precis varje helg de senaste veckorna, det är roligt och trevligt på sitt sätt, men både Jesper och jag är i behov av att ha lugna helger bara hemma, bara göra det vi känner för emellanåt. Jag tror egentligen att många behöver det, men få tar sig den tiden till det.


Ja, resten av denna veckan kommer jag att ha fullt upp känns det som. Imorgon blir det nog bara en någorlunda lugn kväll här hemma. På onsdag ska jag baka en liten tårta till Jesper, han envisas med att jag måste baka en tårta till honom till hans födelsedag, jag får inte lov att köpa en bakelse till honom som han får på sängen på morgonen, vi kommer ju liksom båda två hem sent på torsdag, jag jobbar ju och Jesper har innebandy. Så ja, jag får baka både till torsdag och till lördag då hans föräldrar kommer hit. Men till torsdag blir det bara en minitårta, en sådan i 10 cm formen som vi har =)


På fredag ska Malin och jag gå på choklad och laktrismässan i stan, på Ullevi. Det ska bli roligt och trevligt, första gången vi går på det faktiskt. Så då kommer jag också hem sent.

Och på lördag kommer Jespers föräldrar så då ska vi både baka och laga mat till det. Så ja, denna veckan kommer det att vara fullt upp.


Ne nu är det sovdags!

God natt!

//CarroEllen