CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 15 oktober

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och har just läst ett antal sidor ur "Så gör jag, konsten att skriva" som jag fick av Jesper i födelsedagspresent. Den är bra, men det är så mycket att ta in, mycket tips och så, så de andra gångerna när jag har läst den så har jag funderat först i efterhand över vad jag har läst och hur hon menade med det tex.

Jag får lite ideér om vad det jag ska skriva ska handla om för varje gång jag öppnar den boken, trevligt.


Idag har vi haft en del att göra på jobbet trots att det har varit skitväder hela dagen. Men jag gillar detta vädret, tycker kanske inte direkt om att faktiskt vara ute i det, men det är så härligt att höra regnet smattra på fönstret och höra vattnet som porlar utanför. Men ja, nu säger ju SMHI att det ska vara sådant här regnväder i flera dagar, däremot återstår det väl att se hur rätt dem har den här gången, fast tyvärr känns det som att dem har det just denna gång. Regn är mysigt i lagom mängd, inte i flera dagar i streck.


Imorgon är det då torsdag och det betyder jobba kväll för min del. Ja jag behöver väl inte ens säga vad jag tycker om det längre, har klagat över det alltför länge nu hur tråkigt jag tycker det är att jobba kväll, trots att det bara är en gång i veckan. Men men, sånt är livet.


Nu känner jag mig jätttetrött, fast det är lite för tidigt för mig att lägga mig redan när jag kan sova enda till kl 9 imorgon bitti, ne jag får försöka hålla mig vaken en stund till.


Hoppas att ni har haft en bra dag =)

//CarroEllen