CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 8/10

Godkväll bloggen!

Sitter nu vid mitt skrivbord och gör typ ingenting, känner mig lite småsjuk igen, förkyld och tung och trött i kroppen. Sist jag var sjuk för ett par veckor sedan var jag ju bara förkyld i 4 dagar sedan var det över, kanske åker på en riktig förkylning nu... Det skulle inte förvåna mig om jag fick detta i lördags på inflyttningsfesten då det var Väldigt mycket småbarn där. Men men, sånt är livet.


De senaste kvällarna har jag inte haft någon lust att skriva här, istället har jag suttit vid datorn och spelat The sims, har fastnat för det nu igen, det går ju i perioder.


Idag har jag varit hos tandläkaren och tagit tandavtryck eller vad man kallar det för till bettskena som jag ska få, så ska dit om några veckor igen och hämta den, hoppas att jag kommer slippa ha så ont i käkarna längre fram då, att den hjälper.


Ja nu är det bara några dagar kvar tills jag fyller år. Jag är lite inne på att ha något litet här hemma i helgen, men eftersom att jag är förkyld nu så känner jag att jag inte vågar planera något ifall jag skulle bli sjuk, så vi får se. Jag har visat Jesper en tårta som jag gärna skulle vilja ha, fast jag vill att han ska köpa den, men han envisas med att han ska baka en liknande själv, så det ska bli lite spännande, men det kommer nog att gå bra, han är ju grym på att göra tårtor =)


Nu hade jag egentligen gärna velat gå och lägga mig, men om jag lägger mig nu så kommer jag att vakna väldigt tidigt imorgon, och det har inte jag någon lust med eftersom att jag börjar sent imorgon, så jag får försöka hålla mig vaken ett tag till.


Just det ja, såg ni "Det stora matslaget" på tv igår? Maria Lundqvist var ju med och representerade Öckerööarna (hon är ju uppväxt på Hälsö). De var ju hemma hos hennes föräldrar en stund i programmet. Hennes mamma, Gerd hade jag som lärare i många år, hon var jättebra verkligen, men nu är det några årsedan jag pratade med henne faktiskt. Två av de andra som var med i Marias lag kände jag igen, så det var lite roligt, och extra roligt också eftersom att de gick vidare =) Läste om det i Torslanda tidningen idag också och jag tror jag läste att det skulle sändas den 21 oktober, så det får man inte heller missa.


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen