CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Kanelbullens dag

God morgon bloggen!

Sitter nu i sängen och ska nog snart gå upp och äta frukost.

Igår kväll satt Jesper och jag och kollade på Jönsonligan som gick på tv, men någon gång mitt i filmen, runt 9 tiden så storslocknade jag, jag sov jättegott i soffan. Vid halv 12 vaknade jag och gick upp och borstade tänderna och gick och lade mig i min egna säng, andra fredagen i rad som jag somnar så gott i soffan på kvällen.


Imorse vaknade jag kvart över 8 av att jag hörde sirener, men de var bara nere på leden så de försvann ganska fort.


Idag ska vi ju på inflyttningsfest till en arbetskamrat till Jesper som har flyttat till Torslanda. Det ska bli trevligt, härligt att vi kan cykla dit också, inte ha så långt att åka som vi brukar ha.

Så nu under förmiddagen ska vi baka här hemma. De har nämligen redan fått sin inflyttningspresent från oss men jag känner att något litet får vi väl ändå ha med oss till dem. Förra gången vi var där så fick vi veta att de älskar nötter, så vad passar inte bättre än att baka snickerskakor till dem =) Så det blir det till att göra under förmiddagen.


I torsdags när jag gick runt här hemma på förmiddagen så kom jag av någon anledning bara att tänka på jul. Under julafton de senaste åren så har ju jag varit med mamma, syrran, morfar och morbror hos mamma några timmar mitt på dagen, efter det har mamma, Nea och jag åkt åt olika håll till olika personer, jag har ju alltid åkt ut till Jespers föräldrar under eftermiddagen där Jesper har varit också. Men jag känner att jag är så trött på att åka runt på just julafton, jag vill vara på ett och samma ställe, samtidig som jag vill träffa alla personer som jag har gjort dessa år, så vad passar inte bättre då än att fira jul hos Jesper och mig? Detta förslag lade jag fram till mamma och Jespers föräldrar igår, så vi får se lite hur det blir, men det hade varit väldigt roligt och trevligt tycker både Jesper och jag.

Och så klart började Jesper då direkt börja prata om att vi måste ha en gran, frågan är bara om jag har varit tillräckligt tydlig med att jag inte rör den. Jag gillar julgranar för att de luktar så gott, men avskyr de verkligen för alla småkryp, så aldrig att jag vattnar en gran, och helst inte heller pyntar den.

Men ja, det är ju ett tag kvar till jul, men jag hoppas verkligen att min idé blir av, det hade varit så trevligt och roligt.


Ne nu är det dags att gå upp och äta frukost, kaffe och kanelbulle, det måste man ju äta idag på kanelbullens dag =)


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen