CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 30/9

Hejsan bloggen!

Ojdå nu var det visst några dagar sedan jag skrev här sist, har haft fullt upp och varit väldigt trött, är därför jag inte har skrivit.


I lördags var Jesper och jag på bokmässan nästan hela dagen, från 11-17. Det var trevligt. Vi var inte och lyssnade på någon som pratade utan vi gick bara runt där och kollade på massa saker. Jesper fick köpt en del saker, själv fick jag inte köpt något, eller jo, en liten sak till Linnea bara. Vid 3 tiden kom Malin dit, så då gick vi två runt lite och Jesper för sig själv.

Så ja, det var en trevlig dag och jag var väldigt glad över att vi hade köpt biljetter på internet dagen innan när jag såg den väldigt långa biljettkön precis när vi kom dit, det var härligt.

Den kvällen var jag så himla trött så jag somnade första gången strax före 21 på kvällen, vaknade vid halv 10, gick och borstade tänderna och gick sedan och lade mig i soffan igen, där somnade jag väldigt gott, Jesper väckte mig 01:50 så då gick jag in och lade mig i min egna säng.


I söndags vaknade jag ju då tidigt eftersom att jag hade somnat så tidigt, vaknade kl 8.

Den morgonen hade jag energi igen så när jag hade ätit frukost (Jesper sov fortfarande) så startade jag en tvättmaskin, en diskmaskin och gick runt och plockade undan saker som låg lite varstans.

Efter ett par timmar gick jag och väckte Jesper som sov väldigt gott. Så efter det försvann min energi, sedan gick jag runt och städade hela förmiddagen och halva eftermiddagen då det gick så segt för mig.

Sedan var vi och storhandlade på maxi också. Jag gillar att storhandla på söndagar, det är aldrig mycket folk i affären och vi har hunnit planera ett antal middagar för veckan, allt för att slippa gå och handla flera dagar i veckan, det är så tråkigt och segt, och det blir mat så mycket senare på vardagarna om man handlar då. Sedan handlar jag inte lika mycket gotte heller som jag brukar be Jesper göra om han går och handlar på måndagar tex (på måndagar är det ju tv-kväll och då vill jag ha något att tugga på för att inte tugga på naglarna). Nackdelen med att handla just på söndagar är att de nya erbjudandena från ICA kommer ut på måndagar, så det är ganska ofta som man hittar något i det bladet på måndagar som man köpte på söndagen, det är lite surt, men man kan inte få allt precis som man vill ha det.


Idag har vi haft en lugn men lite rörig dag på jobbet då både Emelie och jag har vari väldigt trötta, och lagom till lunchen så lyckades jag skära mig när jag stod i linen, inte så jättesmart. Men ja, det gick bra, jag fick bara ta en liten paus, jag blir ju alltid svimfärdig när jag råkar skära mig eller klämma mig eller något sådant. Tur som jag hade så var Sofia på jobbet också för att räkna lite kassor och sådant, så hon var så snäll och hoppade in för mig en liten stund under lunchen. Ja, trots att vi använder knivar väldigt ofta och det går så fort så är det ändå sällan man lyckas skada sig, tur det för mig som är så känslig...


Ikväll blir det till att laga lite mat här hemma, kycklingwok, mums! =) Jesper kommer nog snart hem också =)


Ha en fortsatt bra kväll allla bloggläsare! =)

//CarroEllen