CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 24/9

Godkväll bloggen!

Sitter nu vid mitt skrivbord med min goa turkosa tröja på mig som jag köpte för någon vecka sedan.


Även idag har vi haft det ganska lugnt på jobbet, och här hemma har jag inte gjort så mycket nu ikväll, plockade undan lite i köket när jag kom hem bara, har också lagat väldigt enkel Carromat ikväll, lax med pasta, majs och ketchup. Jesper har haft väldigt mycket att göra på jobbet denna veckan så han har inte orkat laga mat när han har kommit hem, så då har jag fått göra det dessa kvällarna, fast det har ju bara blivit något enkelt, jag orkar inte direkt heller stå i köket på kvällen efter att ha jobbat en hel dag, är ganska trött i kroppen då..


Idag fick jag faktiskt en liten idé på vad jag skulle kunna skriva om, en liten berättelse, men vågar inte säga något mer förrän den är klar, det återstår att se om det blir något av det också, det vet man aldrig med mig. grejen är väl den att jag vill gärna sätta mig och skriva, men för att kunna göra det ordentligt som jag vill så måste jag ha gjort Allt "måste göra" saker innan jag sätter mig och skriver, och som det ser ut just nu här hemma så har jag inte gjort alla de sakerna än, så får se när jag sätter mig med berättelsen. Har bara kommit på lite vad den ska handla om, behöver sätta mig och komma på lite mer saker innan jag sätter mig och skriver, längtar tills jag börjar! =)


Ja, till helgen är det ju bokmässan, det ska bli väldigt roligt, längtar verkligen till det =)

Sedan ska vi på inflyttningsfest nästa helg hos Jespers arbetskamrat som flyttade till Torslanda för någon månad sedan, så det ska också bli trevligt =)


Ja, har inte så mycket mer att skriva här just nu känner jag, inget jag kan komma på just nu i alla fall. Men visst är det mysigt nu när hösten är på ingång? En del löv har börjat bli röda och gula, det är kallare ute och man tycker det är så mysigt att sitta inne framför datorn med en tjock tröja på sig och kolla ut på skitvädret, mysigt! =)


Hoppas att ni har haft en bra dag =)

//CarroEllen