CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag 23/9

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och har just kollat på "112 på liv och död" på tv.


Idag har vi haft en väldigt lugn dag på jobbet, städat en del och så, ja det är väl som det brukar vara några dagar innan löning, lugnt på jobbet.


Här hemma nu i eftermiddag och kväll har jag kollat på sista delen av en serie som jag har kollat på, "Hjem"

Tror att jag har skrivit om den tidigare också, men en väldigt mysig norsk serie. Detta var säsong två och tyvärr har jag inte sett första säsongen, försökte hitta den på internet, dock fanns den bara på en sida att köpa men då var den utan svensk text, men men..


Efter inlägget här igår så blev det tyvärr inget skrivet, istället satte jag mig och kollade på tv i två timmar och lade mig sedan och läste några sidor ur boken som jag håller på med nu, en av böckerna av Mons Kallentoft.


Asså i mitt huvud är det inte tisdag idag, vet egentligen inte vad det är för dag, det känns bara rörigt av någon anledning.


Till helgen är det ju bokmässan, det får man ju inte missa, ska bli roligt, och nu verkar det som att Malin kan följa med, eller komma dit lite senare bara då hon ska jobba på förmiddagen, hoppas hon kan komma efteråt, det hade varit väldigt trevligt, det var ju så trevligt förra året när Malin, Jesper och jag var där, Jesper gick då för sig själv och så gick Malin och jag tillsammans.


Ne jag tror faktiskt att jag snart ska lägga mig, är jättetrött nu, eller kanske lägga mig och läsa =)


God natt!

//CarroEllen