CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Skrivtips?

Godkvälll bloggen!

Sitter nu hemma vid mitt skrivbord för ovanlighetens skull.

Jag skulle så gärna vilja skriva en berättelse, en berättelse om något som inte alls har med mig själv att göra, och som inte heller ska bli alltför långt, 10 sidor räcker gott och väl. Inte något med ren fantasy utan något mer verkligt. Jag har en berättelse som jag började på för några årsedan, men den slutade jag med för att jag inte kom på hur den skulle fortsätta. Den handlar om tre kompisar som bor vid vattnet med sina föräldrar, en dag får de för sig att ro ut till ön som ligger lite längre ut. Väl där upptäcker de att det är några skumma typer som gömmer saker i grottorna på ön. Men sedan är det bara stopp, vad ska hända sedan, vad ska "skummisarna" göra med sakerna de gömmer osv...

Jag vet inte alls om jag riktigt vill fortsätta på den berättelsen eller inte, hade nog helst velat komma på något helt nytt, det blri liksom lite lättare att skriva på något som man just har börjat på än att återuppta ett gammalt skrivarbete som är några år.

Jag tar tacksamt emot alla förslag som ni har, men som sagt var, inget som har med mig själv att göra. Snälla bomba mig med förslag bara =)


//CarroEllen