CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 21/9

Godkväll bloggen!

Ja då var denna helgen snart slut. Ja vad har jag då gjort denna helg, jag har legat hemma och varit sjuk.

Värst var det ju i fredagskväll. Igår var jag lite bättre men helt orkeslös så då låg jag i soffan hela dagen.

Idag hade jag så ont i ryggen för att jag hade suttit konstigt i soffan igår, och idag hade jag lite mer ork också. Så idag har jag kört ett antal tvättmaskiner, dammsugit lägenheten och städat i förrådet. Jesper har stått ett antal timmar i köket idag då han lagade tre middagar, han bara kände för det, och för att han inte kommer att komma hem i lagom tid för att laga mat varje dag till veckan som kommer. Så ja, idag har han lagat pasta carbonara som vi åt till lunch, linsbiffar med ris och limesås och en jättesats med köttfärssås, superbra =) Tack älskling! <3

Tydligen var vi bjudna på 70 årskalas idag också men det fick vi veta 3 timmar innan vi skulle vara där, och då var vi mitt uppe i städningen, sedan tror jag inte heller att jag hade orkat det idag, allt jag har gjort idag har liksom tagit mer än dubbelt så lång tid som det brukar göra, och jag har varit bra trött efteråt. Ne, ska man vara sjuk då ska man vara riktigt sjuk om man måste vara hemma, annars är det bara segt.


Nu ikväll har vi suttit och spelat bingolotto och jag vann på första bingot, 100:- Det är bättre än inget i alla fall. Är lite inne på att köpa två nya lotter för de pengarna så vi kan spela nästa vecka igen.


Ja nu pratar ju smhi om att det ska bli kallare, äntligen kommer hösten till oss kanske, hoppas det. Hösten är så mysig. Jag fixade faktiskt ordning i min garderob idag också, lade undan sommarkläderna och tog fram höst- och vinterkläderna, och jag upptäckte att jag har Väldigt många vintertjocktröjor, men det är bara mysigt, älskar goa mysiga tjocktröjor!


Imorgon är det då jobb som gäller som vanligt, sedan Måste jag komma ihåg att gå och köpa nytt busskort imorgon då det går ut imorgon, vet dock inte om det gäller den dagen ut eller inte, någon som vet? Tur att jag har ett extrakort.


Avslutar med en gammal höstdikt som jag skrev för några årsedan.Träden börjar gulna

Löven faller ner mot marken

Det blir allt kallare ute och varmare kläder tas fram

Man sitter framför tvn och kollar på film med en varm kopp choklad i handen

När filmen är slut och man börjar vakna till har det blivit mörkt ute

Man sitter kvar i soffan och kollar ut i mörkret

Man hör vinden vina runt husknuten

Nu är hösten kommen.Hoppas att ni har haft en bra dag =)


//CarroEllen