CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Helt slut

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt, har just ätit lite lunch bara, laxburgare.


Igår efter att jag hade skrivit här så gick febern bara upp, under en stund hade jag strax över 39 graders feber, inte sådär jätteroligt, frös i massor och hade ont i hela kroppen, så då somnade jag också i soffan, sov säkert en timme där.

Inatt har jag vaknat några gånger av att jag har varit väldigt varm, och imorse var febern typ helt borta, härligt =) fast jag har ju istället då typ ingen ork alls och jag känner mig bra tung i huvudet. Tråkigt att jag skulle bli sjuk just denna helgen när vi egentligen skulle åkt iväg till Jönköping idag, men men, känns ändå bättre att vara sjuk den här helgen än nästa. Ja nästa helg är det ju bokmässan. Vi var ju på den första gången förra året (fattar inte varför jag aldrig varit där tidigare) och det var ju väldigt trevligt och roligt, så vi tänkte gå dit i år igen. Så idag när jag typ inte orkar göra någonting så tänker jag sätta mig och kolla programmet, se om det kommer några roliga författare dit som man kan gå och lyssna på.


Ja det är väl typ det som händer för mig idag, sitta hemma i soffan och bara ta det lugnt, se om jag kanske får lite mer ork senare att göra något här hemma, kanske pussla eller något, har ju en del pussel som bara ligger och väntar på att bli hela, eller kanske läsa lite också, ja vi får se. Det blir i alla fall en lugn dag här hemma, Jesper får gå ner och handla själv sedan.


Ha en fortsatt bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen