CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Dunderförkyld

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och slökollar på Jönssonligan som går på tv. Och ja, som rubriken lyder, jag har lyckats bli riktigt dunderförkyld med feber på över 38 grader, inte alls roligt, fryser massor och känner mig verkligen hur trött som helst, fast jag kan inte somna då jag är täppt i näsan, avskyr att vara förkyld =(

Och vi som skulle åkt iväg med Jespers föräldrar imorgon, det blir inte så mycket av det tyvärr. Men men, sånt är livet.


Förkylningen började redan i onsdagskväll, och igår hade jag verkligen ingen ork alls till att jobba, men det var lite försent att sjukanmäla sig bara några timmar innan jag skulle börja. Så ja, jag fick snällt jobba igår kväll och känna att jag fick alltmer ont i halsen och rösten försvann lite då och då, skitjobbigt när jag stod i "linen" och hjälpte kunder.

Så ja, inatt blev förkylningen bara värre, och imorse var jag verkligen riktigt förkyld. Tyvärr fanns det ingen som kunde jobba för mig så jag fick snällt jobba ända till kl 14, då kom Cissi som fick hoppa in en och en halv timma förtidigt, tack Cissi =)


När jag väl skulle hem så tog det en hel timma hem (brukar i vanliga fall ta max 40 min) Den första bussen jag skulle ta från jobbet var 8 min sen, vilket innebar att jag missade nästa buss på Backaplan, men den bussen var knökfull så den körde bara förbi hållplatsen. Nästa buss kom några minuter senare, även den försenad av någon anledning, så typiskt. Men ja, jag var hemma kvart över 3, och då lade jag mig bara i soffan och tog det lugnt, och det har jag gjort sedan dess.

Så ja, i helgen blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt för min del, och söta älsklingen som väljer att stanna hemma med mig och ta hand om mig imorgon, tack älskling <3


Hoppas att ni i alla fall har haft en bra dag.

//CarroEllen