CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 15/9

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och väntar på att 112 på liv och död ska börja kl 20.


Imorse när jag kom till jobbet så var jag verkligen jättetrött, jag ville inget hellre än hem till min goa säng och sova vidare. Och ja, ju längre förmiddagen gick desto mer längtade jag hem till min goa säng för saker och ting bara flög ur händerna på mig, tappade det mesta, lyckades också få en del vatten över mig i disken. Sådana dagar är bara jobbiga. Men ja, efter att jag hade ätit lunch kl 11 så blev det lite bättre, men jag var fortfarande bra trött och hade också väldigt ont i ryggen som jag har haft typ hela helgen av någon anledning.


Här hemma ikväll har vi typ bara tagit det lugnt, lagade väldigt enkel men god mat idag här hemma, lax i ugn med pasta till, Carromat =)


Just det ja, jag kom på att jag glömde skriva här igår att vi satt och spelade Bingolotto här hemma igår kväll. Det var faktiskt lite småtrevligt att göra det, och Oldsberg är sååå mycket bättre än vad hon som hade det innan var. Sedan var ju Maria Lundqvist med igår också som gäst. Det var också lite roligt, hon är ju väldigt rolig, och så har jag ju träffat henne några gånger när jag var mindre. Maria Lundqvist är ju uppväxt på samma ö som mig, Hälsö, och jag hade hennes mamma som lärare i många år, och det hände ett par gånger att vi hade Maria som vikarie och att hon var med någon gång också.

Jag vann tyvärr ingenting igår men det gjorde däremot Jesper, två sverigelotter =) det är ju alltid något =)


Ååå, nu längtar jag faktiskt tills det blir kallare ute och jag kan börja använda min nya gosiga tröja (den som jag lade ut bild på i förra inlägget), älskar att ha på mig gosiga tröjor.


Hoppas att ni har haft en bra dag =)


//CarroEllen