CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Slut på helgen

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och känner mig väldigt trött, har ont i hela kroppen, av någon anledning framför allt i ryggen, skitjobbigt =( Sitter också och slökollar på valvakan, men det är nog Jesper som är mest intresserad..


Igår hade vi en hemmadag, Jesper var och handlade och jag storstädade här hemma. Under kvällen lagade vi tacos till middag och så bakade vi en minitårta/bakelse också som jag har pratat om att jag har velat göra under några veckor, och det blev en korgtårta. Vi gjorde ett par fel, men man lär sig av sina misstag. Bla. skulle vi inte ha spritsat med nutella, det var alldeles för löst, och vi hade inget bra att lägga tårtorna på så det blev en tallrik med kant på, det visste jag skulle bli ett problem, och det blev det, får se till att köpa tårtunderlägg till nästa gång.

Det blev i alla fall med sockerkaksbotten med hallon och vaniljkräm emellan och spacklad och spritsad med nutella, och hackade M&M ovanpå.


 


 Idag har jag varit i stan och träffat Malin. Vi hade det trevligt, gick runt och kollade i lite affärer, och så var vi och fikade på Fröken Olsson. Tack för en trevlig dag Malin <3

Jag fick faktiskt köpt en sak idag, en helt underbart gosig och mysig tröja, en tröja som jag har kollat på väldigt många gånger men aldrig har köpt, men det gjorde jag idag, jag tänkte köpa en mörkblå men tyvärr fanns den inte i min storlek, så istället blev det en turkos, förvånad? hihi.


 


Ja det är väl typ det som har hänt i helgen för min del. Nu kanske jag snart ska lägga mig och läsa lite innan jag ska sova, är jättetrött, sitter bara här och gäspar.


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


//CarroEllen