CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 7/9

Godkväll bloggen!

Ja då var det söndag redan, eller ja, jag vet inte om jag tycker att denna helg har gått fort eller inte. Vi har ju varit iväg på något båda dagarna, fast vi har åkt iväg ganska tidigt på förmiddagen också så vi har ju haft hela eftermiddagarna och kvällarna här hemma, ganska härligt faktiskt, för ovanlighetens skull har jag haft energi när jag har vaknat på morgonen denna helgen, jag som brukar vilja ligga kvar i sängen i flera timmar, härligt både och ibland också.


Ja idag har vi då varit på Ikea en sväng, var där och åt lunch och handlade lite småsaker (som slutade på ca 1000:- ) Så ja, denna helgen har vi köpt en hel del grejer faktiskt, men det är ju väldigt sällan vi gör det.


Här hemma ikväll har vi mest bara tagit det lugnt, eller i alla fall jag. Jag har varit jättetrött hela kvällen, men Jesper däremot fick lite energi i eftermiddags och satte ihop sin bokhylla som han köpte på Ikea när han flyttade hit (den som jag inte tyckte att han skulle ha för det skulle bli för mycket saker på hans rum)..

Men jag har suttit och kollat på ett par filmer och bara tagit det väldigt lugnt =)


Imorgon är det då jobb som gäller igen, och jag vet inte, jag känner mig lite smårastlös faktiskt trots att vi har varit igång hela helgen. Hade verkligen velat ha något att skriva, kan bara inte komma på vad det ska handla om..


Ne nu är det nog snart sovdags.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen