CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Stan

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och slökollar på fångarna på fortet.

Idag har vi varit några timmar i stan. Vi fick köpt lite saker som vi behövde, och så var vi på Gustav Adolfs torg när Steinbrenner och Nybergs tårtparad kom dit. Jag hade läst om det på gp:s hemsida igår så vi visste att de skulle komma dit. Mer om det kan ni läsa här. Jag smakade på en liten tårtbit med choklad och körsbär som faktsikt var väldigt god, och Jesper smakade på någon med apelsinfromage och nougatmousse, och den tyckte han också om.

Lite rolig grej egentligen, tydligen har de gjort det i flera år, men detta var första gången jag såg det, hur kan jag ha missat det?..


Jag fick idag köpt en brödkniv från Global, så nu har jag alla knivar som jag behöver. Jag hade ju en rabattkupong på Cervera så jag hade ju tänkt köpa kniven där, men just när vi skulle dit så kom jag på att jag hade glömt rabattkupongen hemma. Men ja, vi skulle också kolla på stekpanna, och Cervera har ju stängt i Nordstan så vi orkade inte gå till den andra som ligger lite längre upp. Istället gick vi till Verner och Verner i Nordstan. Där hittade vi faktiskt både en brödkniv och en stekpanna. Kniven som jag köpte fick jag tom billigare än vad jag hade fått den om jag hade köpt den på Cervera med kupongen, fick 200:- rabatt där, superbra, så den kostade "bara" strax över tusenlappen. Stekpannan som vi köpte är en riktigt bra stekpanna som kostade nästan 900:- Så ja, nu har vi bra saker i köket igen =)


Jesper fick köpt sig nytt fodral till både kamera och platta, ett Stort glas på 1 liter (fattar inte varför han ska ha sådant stort, bara jobbigt att diska) och lite andra småsaker.

Själv fick jag då köpt kniven, några pennor som jag ska ha att skriva med på tejp som jag sätter på saker som jag lägger i kylen och frysen, och en typ knästrumpa. Jag har ju haft problem med i alla fall ett knä sedan flera år tillbaka när jag står så mycket på dagarna. Jag har ju haft andra stödstrumpor i ett par år, typ bandage, men nu köpte jag en riktig sådan strumpa, hoppas den är bättre, de andra har gått sönder en del.


När vi kom hem tog vi det bara lugnt en stund innan vi tog oss en liten cykeltur på ca 30 min, det var härligt.

Sedan har vi lagat god mat här hemma ikväll, Jesper ville ju inviga stekpannan så det blev stekt kyckling med stekta morötter och purjolök med potatiskroketter och svampsås med trattkantareller.


Här kommer lite bilder från dagen =)


       Imorgon pratade vi om att eventuellt ta en sväng till Ikea, har lite småsaker vi skulle behöva köpa där också, och äta söndagsmiddag där, men vi får se om vi orkar det imorgon.

Resten av kvällen nu blir det bara till att ta det lugnt.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)


//CarroEllen