CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Torsdag 4/9

God morgon bloggen!

Ja då var det torsdag och det betyder jobba kväll, och nu går jag ju på vinterschema igen så idag börjar jag inte förrän kl 13, segt..


Shit vad denna senaste veckan har gått fort, fast det har typ gått i ett hela tiden känns det som. I flera dagar har jag stått på jobbet och tänkt "när jag kommer hem vill jag ut och cykla, lägga mig och läsa min nya bok, och skriva ett kort ur författarkortleken" Hur mycket av de sakerna tror ni att jag har fått gjort denna veckan?.. Inga! När jag har kommit hem så har det varit andra saker som har behövts göras, och så har ju 112 på liv och död börjat igen också med ny säsong, så varje måndag-onsdag sitter jag framför tvn 20-21. Men nu hoppas jag att det lugnar ner sig lite.

Till helgen har vi flera saker som vi skulle vilja göra, får bara se vad som händer. Först vill jag ut och cykla, de säger ju att det ska vara bra väder i alla fall på lördag. Sedan pratade vi om att åka en sväng till stan också, vi behöver köpa ny stekpanna bla. och så har jg en rabattkupong från Cervera också så jag är lite inne på att gå och köpa en brödkniv så har jag alla Globalknivar som jag behöver sedan, men får se lite, tror en sådan brödkniv kostar nästan 2000:-

Sedan hade jag gärna velat baka här hemma i helgen. Vi köpte ju sådana springformar för ett tagsen, 10 cm så de är ju väldigt små, men så söta. Så jag hade velat göra några bakelser i dem, och sedan spritsa korgmönster på dem.

För er som inte vet hur korgmönster ser ut så hittar ni det här  Jag har pratat om det väldigt länge att jag vill göra det men det har inte blivit av, men nu tänkte jag att testa det så kanske jag kan göra något sådant till när Jesper och jag fyller år. Sedan hade jag bara velat vara hemma i helgen och läsa en bok och ta det lugnt och även greja här hemma. Så ja, vi får se lite vad som händer i helgen.


Ha en fortsatt bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen