CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 27/8

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma och bara tar det lugnt. Idag var det krångel med ett pass på jobbet, så jag får jobba kväll idag istället för morgon, segt, jag ska ju jobba kväll imorgon med.. Så ja, idag är det torsdag i mitt huvud eftersom att det är torsdagar jag brukar jobba kväll och inte onsdagar, usch, det är så segt att gå runt själv här hemma nu under förmiddagen, och idag börjar jag inte förrän k 13.


Imorse dog vår andra guldfisk, eller slöjstjärt =( Han var helt vanlig igår eftermiddag när jag kom hem, men när Jesper kom hem några timmar senare så simmade han helt konstigt, det var som att han inte orkade. Och imorse när Jesper gick så var det samma sak, han levde och andades, men när jag gick upp kl 9 imorse så andades han inte, han bara flöt runt och en av de andra fiskarna började äta på hans fina fenor =( Undra egentligen vad det kommer sig att den fisken dog nu, så gammal är den ju inte ändå, Max 4 år. Jesper pratade om att ta lite vatten från akvariet och gå bort till zoobutiken och be dem kolla vattnet åt oss, om det skulle kunna vara något sådant. För BenteBent har varit väldigt mycket uppe vid ytan de senaste månaderna och hämtat luft trots att det finns en pump i akvariet, skumt.


Igår flyttade en arbetskamrat till Jesper till Torslanda, så vi cyklade dit en sväng igår kväll och hälsade dem välkomna, köpte med oss en almondytårta också som var väldigt uppskattat. De visste inte att Almondyfabriken ligger här i Torslanda, så det var lite roligt =) Så ja, det var väldigt trevligt där, satt och pratade massor om allt och inget. Så igår kväll var vi hemma strax före halv 11. Gött att det bara tar typ 10 min att cykla =) Fast dock hade vi missat lyse på cyklarna, eller jag hade bakljus bara och Jespser lyckades sätta fast sin telefon så han hade framljus, det var ju liksom väldigt mörkt när vi cyklade hem vid den tiden. Så ja, kvällen igår var väldigt trevlig =)


Nu ska jag sätta mig och äta för att sedan åka till jobbet. Usch jag har verkligen ingen lust att jobba, jag har faktiskt börjat tröttna på det stället nu, det är liksom ingen utmaning längre, jag kan typ allt redan, det enda jag typ inte gör är väl avslutar kassan liksom, och jag kan allt på rullande band, då är det inte roligt längre, varje dag ser ju typ likadan ut nu också då, fast nu är det ju så lugnt på jobbet så det är bara segt istället. Det finns liksom ingenting att städa eller något sådant, så vi står ju bara och stirrar på varandra, det är inte så roligt. Tänk om vi hade fått sitta och typ spela spel eller något sådant nu när det är så här lugnt, men det får vi inte.


Ne nu måste jag fixa lite mat, ska gå om typ 30 min.


Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen