CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 24/8

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i min egna säng, vaknade strax före kl 9, men jag har bara suttit här sedan dess, har inte orkat gå upp.

De senaste dagarna har jag inte orkat skriva här då jag har haft mycket andra tankar i huvudet som jag inte har kunnat skriva om här, men nu är jag väl någorlunda på G igen.


Ja då har jag jobbat första veckan efter semestern, och ja, jag var verkligen helt slut i fredags när jag kom hem, vi har ju haft väldigt lugnt på jobbet hela veckan så vi har städat väldigt mycket, men jag är ju inte van vid att stå hela dagarna än. Så ja, i fredags var jag ju hemma redan kl 15 då jag slutade en timma tidigare eftersom att jag jobbade en timma längre i torsdags. Så ja, är jag kom hem i fredags så satte jag mig vid datorn och bara tog det lugnt, sedan ringde Malin under eftermiddagen så jag satt och pratade med henne i över en timma. Så ja, Jesper kom ju hem som vanligt vid halv 6 tiden tror jag det var, och sedan tog vi det bara lugnt resten av kvällen.


Igår var jag väldigt trött under förmiddagen, så när vi hade ätit frukost så gick vi och satte oss i soffan, och då somnade jag om, helt underbart, jag var väldigt trött. Annars igår var vi borta på zoobutiken och köpte oss en ny fisk till akvariet. Det blev en till slöjstjärt, fast den ser ganska annorlunda ut mot den andra vi har, Bentebent.

Sedan var vi en sväng på maxi bara och handlade lite.

Under kvällen lagade vi jättegod mat, egengjorda fiskbullar/burgare på lax och sej, det får vi göra om någon gång.

Just det ja, vi kollade på en väldigt bra film igår, en norsk film, "Ragnarrök". Den handlar om en ensamstående pappa som har två barn. Barnen går på sommarlov och flickan vill åka till Medelhavet. Pappan som är arkeolog är så inne i jobbet och har inte alls planerat sommaren. Den natten knackar en kompis på hos honom. Han har hittat en jättegammal runsten som leder de till ett ställe där jag tror det var vikingarna höll till för 2000 årsedan. Pappan lyckas övertala sina barn att följa med dit, men väl där blir det inte riktigt som de tänkt sig, det blir en kamp på liv och död.

Den borde ni verkligen se, lagom spännande och ganska intressant faktiskt.


Idag var det lite prat om att åka till Ikea en sväng och äta middag där, fast nu är klockan så mycket, och jag vet inte riktigt om jag har någon lust med det, får se lite. Sedan behöver vi städa här hemma idag också och tvätta ännumer tvätt. Igår körde jag tre maskiner och idag blir det nog ytterligare två st. Fast nu hade vi ju med oss alla våra sängkläder från Donsö också som vi behövde tvätta, så det är väl därför.


Ne nu är det dags att gå upp ur sängen och äta frukost.

Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen