CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sista semesterdagen

Godkväll bloggen!

Ja då var det sista kvällen på denna semestern. Ja vad ska jag säga om denna semestern, den har varit helt underbar, dock väldigt tråkigt att vår fina guldfisk dog, klarade inte värmen. Men ja, vi har gjort mycket roliga saker i sommar. Vi har ju varit ute och paddlat i Dalsland några dagar, varit en hel del på Donsö och bara göttat oss, ätit en hel del ute, fiskat, suttit ute väldigt härliga och varma kvällar på altanen, varit på spa i Varberg, köpt ny cykel så vi har varit ute och cyklat en del. Sedan var det ju hamnfest på Donsö också som var väldigt rolig och trevlig. Tror jag fick med allt vi har gjort där.


Och vad har då hösten att erbjuda? Det vi har pratat om är att köpa ny guldfisk, åka till Brevika ett par gånger och plocka svamp och åka till samma spa som vi varit på i sommar och fira Jesper och mig när vi fyller år i oktober (det skiljer ju bara 10 dagar mellan oss), så ja, det är väl det jag vet just nu, fast ingenting är helt planerat än, hoppas bara alla saker blir av =)

Sedan har vi ju inte varit på Liseberg i år än heller, kanske ska göra det nästa helg om vädret tillåter.


Ja nu är det fyra hela månader kvar till nästa långledighet, eller ja, i alla fall några dagar ledigt, jul. Jag tänkte faktiskt försöka ta ledigt mellandagarna, jag har ju jobbat de dagarna varje år och det är lite småsegt.


Resten av denna kväll tänkte jag sätta mig och läsa ut min bok, fast just nu sitter Jesper och kollat på något program om hajar som faktiskt är lite intressant.


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)
//CarroEllen