CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma igen

Hejsan bloggen!
Ja då var Jesper och jag hemma igen, kom hem igår eftermiddag.

Vi har haft två helt underbara dagar med mycket bad, läsning och god mat, Jesper var på en meditation också, under tiden satt jag i ett av avslappningsrummen och läste boken som jag köpte innan vi åkte, den är verkligen jättebra "Vindsjälar" av Mons Kallentoft.

Detta stället var Mycket bättre än "Varbergs kurort" som vi var på förra året, betydligt bättre mat och mysigare, vi kommer absolut åka dit igen, pratade något om att kanske fira Jesper och mig där när vi fyller år någon helg i oktober, det hade varit roligt och härligt. Tänk vad gött att bara komma bort lite och hämta nya krafter mitt i oktober, åka några stycken bara, det hade jag velat i alla fall =)


Här kommer lite bilder från dagarna.


 

Middagen söndagkväll, egengjorda pommesfrites med något kött, sparris och en väldigt god sås, och efterrätten, brownie med hallonsorbet.



 

Lunch måndag, lax med grönsaker och sås, förrätten måndagkväll, primörer med örtsås.


 

Middagen måndagkväll, dillkokt färskpotatis med Sej, god sås och sallad. Efterrätt, samma som söndagen, fast denna gång ännu kladdigare, som den ska vara, mums! =)  


 

Min favoritplats i ett av avslappningsrummen. Här satt jag och läste och kollade ut, tyvärr regnade det när vi var där sista gången så inte en så jättebra bild den andra, men det var utsikten i alla fall, satt där och bara slappade och kollade på molnen också, jättehärligt.

 

Utsikten en trappa upp i det avslappningsrummet, man såg långt =)



Ja det var lite om hur vi har haft det dessa dagarna, och vi kan varmt rekomendera det stället om ni inte redan har varit där, Varbergs stadshotell och Asia spa.



Idag pratade vi lite om att eventuellt åkt in och kollat runt lite på kulturkalaset, men när regnet kom och stod som spön i backen så hade ingen av oss lust att åka in till stan. Så ja, vi får se lite vad som händer idag, fast jag känner mig lite smårastlös faktiskt, har ju inte gjort så mycket de senaste dagarna, det kanske kan bli en liten cykeltur senare om vädret tillåter.


Ha en fortsatt bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen