CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Gammal/ny cykel

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt.

Idag har vi varit först en sväng i stan och köpte lite verktyg som Jesper saknade här hemma, sedan åkte vi till cykelbutiken på Backaplan ännu en gång då de inte hade den skruven vi behövde på Claes ohlson, och ja, det var samma person i cykelbutiken som har hjälpt oss varje gång nu när vi har varit där. Så ja, det löste sig den här gången. Så under eftermiddagen lade vi ytterligare några timmar på att montera fast de sista grejerna på cykeln, men nu är den äntligen klar! =)


Bilder på gammal cykel (som syrran ska få) och den nya kommer här; 

Min gamla cykel
 

Och den nya =) Jag älskar den nya cykeln, den känns mer rejäl om jag säger så, och styret känns mycket bättre, dock kändes sadeln (som jag köpte till) sådär, så ska testa någon av de andra vi har här hemma.  


Nu ikväll tog vi oss en cykeltur, först ner till maxi. Jag hade en gammal cykeldator på min gamla cykel som har fungerat, men när vi skulle sätta på den på den nya cykeln så hade själva datorn börjat glappa, och det var inte fel på batteriet, mysko. Så vi åkte ner till maxi och köpte en ny, en likadan. Det blev ju väldigt lätt då för då hade vi ju redan suttit fast alla sladdar från den gamla och det var ju likadana till den nya, så efter maxi så tog vi oss en cykeltur ner till Hällsvik. Så ja, trots alla problem med att få fast alla saker på den nya cykeln så blev det väldigt bra tillslut ändå =)


Nu ikväll har älsklingen stått för maten och jag har börjat städa lite, slippa göra allt samma dag. Så imorgon blir det städdag och även fler cykelturer hoppas jag.


Hoppas ni också har haft en bra dag =)


//CarroEllen