CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Köpt cykel

Godkväll bloggen!Sitter nu i älsklingens säng och bara tar det lugnt, är ganska trött så ska nog snart sova.

Natten som var sov jag väldigt oroligt, jag vaknade nämligen strax före kl 2 inatt och hade drömt att vi hade haft inbrott här hemma medans vi låg och sov, så jag var ju klarvaken men ändå väldigt trött, jobbigt, så då låg jag ju vaken en bra stund innan jag somnade om, var också uppe och kollade så det inte var sant (man vet ju aldrig med drömmar) men det var det inte som tur var.

Sedan ringde ju klockan kl 8 imorse. Kl 10 var Jesper och jag i cykelaffären, jag provcyklade den igen och tyckte det var helt rätt cykel, så den fick det bli. Sedan behövde jag lite tillbehör, det var stänkskärmar, pakethållare, lås och vattenflaskhållare. Det var inga problem och de hade allting jag ville ha, det var först när vi kom hem och skulle börja montera fast sakerna som vi stötte på problem. Den bakre stänkskärmen var inga problem med att få fast, men till den främre var det med en alldeles för kort skruv. Sedan var det även låset, det fanns inget att fästa det i (sådant bygellås som man sätter fast i ramen). Sedan var det även problem med att få dit pakethållaren, men för att få fast den fick Jesper gå och köpa gängverktyg för att det var massa skit i gängerna för att få i skruven, och så hade vi fått med reflexer som skulle sitta på väldigt dumma ställen. Som tur var skulle Jesper ändå tillbaka till Backaplan för att träffa en kompis så han gick till cykelaffären igen och pratade med dem. problemet var att de hade glömt skicka med lite saker, och så fick han bytt ut skruven till främre stänkskyddet, och så fick han sådana reflexer som han tyckte jag skulle ha. Så ja, nu ikväll började vi sätta på sakerna igen. Stänkskärmarna var nu inga problem, inte reflexerna heller, och inte heller pakethållaren, men när vi kom till låset, av någon anledning hade de skickat med en lång och en kort skruv till låset, och den korta var för kort, vi behövde två långa.. Så imorgon får vi ta oss ytterligare en sväng till Backaplan, snacka om segt. Anledningen till att jag inte lät de i butiken sätta på alla saker på cykeln var för att Thomas kunde ju bara hjälpa mig idag och om de skulle fixat det så hade jag inte kunnat hämta den förrän imorgon eller på fredag... Så ja, men borde inte de veta från början vad som ska skickas med och inte?.. Blir så trött på det, men men.. Så bild kommer förhoppningsvis på den imorgon med då allt ditmonterat.


Annars idag har Malin varit här. Det var väldigt trevligt =) Vi var nere en sväng på torget, gick runt där, vi tog oss bort till glassen en sväng, och även till zoobutiken och kollade på lite djur, och under kvällen stannade Malin på middag, så denna dag har varit väldigt trevlig, men har varit lite småirriterande ang cykeln, jag som så gärna ville få klart den och ta en premiärcykeltur nu ikväll, men så blev det inte, hoppas det blir det imorgon.

Men tack för en trevlig dag Malin! <3


Ne nu är det snart sovdags, jag är helt slut.

God natt!

//CarroEllen