CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fem hela år

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och har just kollat på Morden i Midsomer.


Idag har vi varit en sväng på Backaplan för att kolla på cykel till mig. Vi gick till cykelhuset och där hade de en del cyklar som hade det jag vill ha. Jag provcyklade tre st tror jag det var, men det var den första som kändes bäst, en med märket Peak tror jag det var, så imorgon ska vi dit igen och troligtvis köpa den, och då ska Thomas hjälpa mig med att få hem den =) och enda gången han kunde imorgon var kvart i 11. Så ja, de öppnar 10 så Jesper och jag får väl vara där när de öppnar kl 10. Så ja, imorgon har jag troligtvis en ny cykel och jag hoppas att Jesper vill med mig ut på en första cykeltur då med den cykeln =)


Och så till något helt annat, som rubriken lyder "Fem hela år". Ja idag har Jesper och jag varit tillsammans i fem hela år <3 Och anledningen till att vi firade det idag var för att vi inte kommer att kunna fira vår 1 års förlovningsdag för då jobbar jag kväll, så typiskt, men så är det ibland. Men ja, vi har inte gjort så jättemycket för att fira det idag, vi bakade bara en tårta här hemma nu ikväll, en likadan tårta som Jesper bakade till sin födelsedag, med kladdkakebottnar, vaniljkräm och banan emellan och smält choklad ovanpå, den blev jättegod med som vanligt Väldigt mäktig. Tänk fem hela år, shit vad tiden går fort, och om bara några veckor har vi varit förlovade i 1 år =) Vi hade ju först tänkt att ha en middag här hemma idag för att fira det men de som vi hade tänkt bjuda var inte hemma idag, så det får väl bli lite längre fram isf.


Bild på tårtan kommer här;


 Kanske borde lägga oss lite tidigare ikväll om vi nu ska upp lite tidigare imorgon, får väl gå hemifrån vid kvart över 9 eller något sådant, men vad gör det, jag ska troligtvis äntligen få köpt en ny cykel! :D


God natt!

//CarroEllen