CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemkommen

Godkväll bloggen!

Ja nu har vi kommit hem, och jag är jättetrött, så ett längre inlägg blir det imorgon om hur vi har haft det, och lite bilder kommer upp då också. Men ja, vi har haft det väldigt bra, ett åskoväder drog över oss i söndags eftermiddag bara, så då slog vi läger och fortsatte paddla när ovädret hade dragit bort.

Sedan har vi sovit en natt i Brevika också, vi blev hämtade i Bengtsfors igår kväll när vi hade avslutat paddlingen och åkte ditupp. Så i Brevika badade vi en del och tog det mest lugnt bara.


Nu ikväll när vi kom hem så var det ju bastu i lägenheten som vanligt, och jag gick och kollade till fiskarna som jag alltid gör när vi kommer hem. Jag märkte direkt att vår guldfisk KatjaKaj inte kom fram som han alltid har gjort när man ställer sig bredvid akvariet, jag förstod direkt att något var fel. Jag kollade runt i akvariet och hittade bara ett skelett av KatjaKaj på bottnen =( Visst, fiskar är inte direkt så sociala och roliga av sig, men det var faktiskt den fisken som var den roligaste, han märkte alltid när man stod bredvid akvariet och kom fram direkt och blev helt tokig. Så nu är det bara tomt i akvariet utan honom, men de andra fyra lever iaf =) , algfisken åt av skelettet såg vi =(


Ne nu är det sovdags!

God natt!

//CarroEllen