CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Badat

Godkväll bloggen!

Ligger nu i sängen och ska nog faktiskt snart sova, fast det är bra varmt här inne fortfarande, vi testade att sätta på fläkten på kalluft men då den sitter på nedervåningen så gick den kylan inte upp till andra våningen tyvärr, men men.


Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Vi var en sväng nere i affären och handlade lite och köpte glass, sedan har vi suttit på altanen i skuggan då det har varit alldeles för varmt i solen, och så har vi varit nere en sväng och badat, och den här gången låg jag i en liten stund, inte bara doppade mig som jag gjorde igår. Det var inte jättevarmt i vattnet, men inte så kallt heller, fast jag stod och tvekade ett bra tag på stegen innan jag slängde mig i. Imorgon hade jag gärna varit där nere ett par timmar eller något, fast tyvärr får jag ju inte med mig Jesper på det, han vill bara bada och sedan gå hem, men jag sitter gärna där och torkar och kollar läget runtom, fast det är inte så roligt att sitta där själv, ne vi får se hur det blir med det.

Någon paddling har det faktiskt inte blivit idag då det har blåst lite på dagen, det var först nu ikväll som det var helt underbart paddelväder, fast då var det lite försent att gå ut och paddla, hoppas det är bättre imorgon så vi kan gå ut =)


Nu ikväll tog vi oss en härlig promenad ocskå, satte oss en liten stund i hamnen innan vi gick vidare.


Då jag fick tillåtelse av älsklingen att lägga upp en bild på oss när vi badade förut som Jespers pappa tog så kommer den här;


 


På bilden satt jag på Jespers ben, och direkt efter denna bilden så kunde han inte låta bli att slänga mig upp i luften så jag doppade hela huvudet, buse!


Ne nu är det snart sovdags! God natt!

//CarroEllen