CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Underbart väder!

Godkväll bloggen!

Vilken härlig dag vi har haft. Vid 15 tiden var vi ute på öarna idag, och det har varit verkligen kanonväder, och jag har tagit mitt första dopp för i år, det lär väl bli en del badat dessa dagarna när det ska vara så varmt.


När vi kom hit idag så hade Jespers föräldrar börjat med maten, grillad lax med ris, sallad och en god sås, mums!

Efter maten gick vi ner till Lökholmen och badade, Jesper bara slängde sig i och låg i väldigt länge medans jag tvekade länge innan jag slängde mig i, men jag var uppe ganska snabbt igen, men det var väldigt gött efteråt. Så ja, vi satt där en stund innan vi gick hem igen och gjorde oss ordning lite innan vi gick upp till det andra huset och satte oss där på altanen och löste korsord, då kände jag verkligen att nu är det semester =) Just det ja, Jespers mamma hade författarkortleken också som jag ska sätta mig med någon dag tänkte jag, bara skriva lite och se om jag kommer på något att skriva om lite längre =)


Idag när vi satt och väntade på färjan på Saltholmen så fick vi syn på lyxkryssaren Royal Princess som var påväg ut ur hamnen, fick tagit lite kort på den. Stenabåten kom bredvid den också och då såg helt plötsligt Stenabåten väldigt liten ut..


 Annars nu ikväll har vi varit nere en sväng och gått i hamnen, det var väldigt härligt. Det är verkligen helt underbart när det är sådanthär kanonväder och man är ute på öarna, även om man är uppvuxen med det så är det alltid lika härligt sådanahär kvällar! =)


Ne nu är det nog snart sovdags, imorgon är en ny dag och då smhi säger att det ska blåsa väldigt lite imorgon också så blir det nog en kanottur hoppas jag =)


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen