CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Vilken dag!

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan med älsklingen och känner mig verkligen helt slut, kom hem för knappt en timmasen.


Idag när jag var påväg till jobbet, var på Backaplan, jag hade just gått av bussen och hade lite småbråttom till nästa. Då hörde jag någon som ropade ursäkta efter mig, jag stannade ju såklart och kollade vad det var. Då kom det fram en kvinna till mig som pratade väldigt tyst så det var väldigt svårt att höra vad hon sa. Hon förklarade att hon och hennes mamma var på semester i Göteborg från Örebro och att kvinnan hade blivit av med sin plånbok inne på MC. Hon ville att jag på något sätt skulle hjälpa dem att komma hem, hon pratade om att jag kunde få 1000:- extra, jag kunde få hennes väska (en dyr märkesväska), hennes adress osv. Jag som hade lite bråttom, och kände att jag inte riktigt visste hur jag skulle kunna hjälpa dem, skitsvårt. Så det slutade med att jag gång på gång bara sa att "jag är ledsen men jag kan inte hjälpa er", tillslut gav hon sig och gick surt därifrån. Vad gör man liksom i en sådan situation? Jag bara stod där och kände att jag verkligen önskade att jag kunde hjälpa dem (för det verkade som att hon talade sanning) men att jag inte visste hur, och just då vid den tidpunkten..


På jobbet idag har vi haft massor att göra verkligen. Jag fick berättat för mig att idag hade de inte bara varit inne och köpt 26 mackor, utan idag hade även flera lag varit inne och ätit, plus att det var mycket annat folk också. Men under tre timmar i eftermiddag/kväll så hade vi det faktiskt ganska lugnt, så då hann vi städa det mesta som ska göras på kvällen, men vid 19:55, fem min innan vi stängde kom det in ett helt gäng, typ 10 st, sådant är bara jobbigt, inte alls roligt, men men. Vi hann i alla fall med 20:50 bussen från jobbet och så hade jag sådan tur att det var 1 min kvar till nästa buss skulle gå när jag kom till backaplan.


Så ja, denna dag har varit konstig och väldigt stressig, så inatt hoppas jag att jag kommer sova gott. Imorgon är ju då sista jobbdagen innan fyra hela veckor semester, underbart! Och imorgon kväll tror jag att älsklingen och jag ska en sväng till stan och köpa lite godis (såg i lördags att 4gott vid Lilla bommen säljer Ferrero rocher i lösvikt och kostar lika mycket som vanligt lösgodis) så jag ska dit och köpa massa sådana =) Sedan ska vi köpa nytt mobilt bredband också, surt att jag inte hittade numret till mitt gamla, och så ska vi ev gå på restaurang också =)


Ne nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon.


//CarroEllen