CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 16/7

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt.

Idag har vi inte haft riktigt lika mycket att göra på jobbet men ändå en hel del, plus att idag har jag varit väldigt trött, precis innan lunchen bara small det och jag blev verkligen supertrött, jobbigt. Men men..


Här hemma ikväll har jag tvättat en maskin, hjälpt älsklingen lite med maten, lax i dillsås, mums!

Sedan har jag även suttit och försökt hitta "telefonnr" till mitt mobila bredband kontant, jag har lyckats lägga undan det, och tyvärr gick det inte att se i programmet heller, typsikt! Så ja, vi får köpa ett nytt sådant, det kostar bara 99:- på Phone house, men ändå lite surt, tror jag har använt det en gång bara, men jag hittar det verkligen ingenstans, har vänt upp och ner på lådor där jag skulle kunna tänka mig ha lagt det (hittade bara lådan, men inte det kortet där simkortet har suttit)


Imorgon är det jobba kväll som gäller =( Men vad gör det, nu slipper jag det på några veckor :D har ju bara två dagar kvar att jobba innan fyra hela veckors semester, underbart!


Nu verkar det som att vi ska iaf åka ut till Donsö, paddla i Dalsland i år igen, åka till Brevika, och sedan pratade ju Jesper om att han gärna ville till Gotland. Just det ja, sedan var det den kurorten också, Mösseberg, så vi får se lite vad som händer =) cykla en del hade jag gärna velat göra också trots att det inte har blivit någon ny cykel för min del, har ju inte kommit iväg och kollat på det igen, bara den gången på Backaplan där de bara hade en enda cykel inne som jag kunde provcykla, men den tyckte jag var lite för dyr så det fick ju vara, men det är säkert en jättebra cykel egentligen, men jag använder den lite för lite för att lägga ut 7000:- på en cykel tycker jag. Men men..


Just det ja, i förra veckan fick vi syn på en lapp på en av pantmaskinerna på ica maxi som var lite rolig, och idag fungerade den pantmaskinen men då var det en av de adnra som inte fungerade, så även på den fanns det en lite rolig lapp på (omni inte ser texten, tryck på bilden för större)


 


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)


//CarroEllen